Kerékpártúrák

Zala megye kellemes, hol lankás, hol meredekebb dombjai nem a síkvidéki kerékpározás szerelmeseinek kedveznek! :) A nehézségek ellenére, mi pont ezért szeretjük az itteni biciklitúrákat: a kedvenc útvonalaink nem sík, aszfaltozott kerékpárúton, hanem a környező erdőkön, mezőkön át vezetnek, sok izgalmas látnivalóval és kihívással.

Vendégeink kétféleképpen vehetnek nálunk részt biciklis programokon: bérelhetnek MTB kerékpárokat tőlünk vagy részt vehetnek vezetett túráinkon is, ahol e-bike-ok kipróbálására van lehetőség.

Kerékpárbérlés

MTB teleszkópos kerékpárjainkat adjuk bérbe, melyek 17”, 19” és 21” méretekben érhetőek el.

Bérlési díjak:

2 óra – 5.000 Ft

Egész nap (reggeltől naplementéig) – 8.000 Ft


Image
Image
E-bike túrák

Fedezzétek fel Zala megye legszebb eldugott kincseit teleszkópos MTB e-kerékpárjainkkal!  A dombok nem jelentenek akadályt a GEPIDA elektromos rásegítéses bringáinkkal! Tekerni azért őket is kell, de amikor szükséges, segítenek, hogy valóban élmény legyen a zalai dombok és völgyek felfedezése.  Két vezetett túrát kínálunk, melyeket előzetes bejelentkezés alapján tudunk megszervezni.  Összesen 6 felnőtt (17", 19" és 21" méretekben) és két gyermek (8-12 éves, 14" méret) e-bike érhető el.  Vezetett e-bike túráinkat csak száraz időben indítjuk el, előzetes bejelentkezés alapján. 

E-bike MTB túra a kallósdi, Árpád-kori kerektemplomig – 1,5 óra

(10-15 km) - 9.000 Ft

 E-bike túra Kallósd, Vergyálom-dűlő, Csáford szőlőhegy – 4 óra 

(30-35 km) - 12.000 Ft

 Opcionális borkóstolóval és hidegtállal + 1 óra - a borospince külön díjazásával.

Érdeklődés, foglalás: info@palosresort.huImage
Image
Image
Image
Image
Image
Kerékpáros szervíz pont

Kerékpáros szolgáltatásaink mellé egy gyorsszervíz pontot is létrehoztunk.  Vendégeink számára az apróbb javításokat segítő eszközöket, alkatrészeket tartunk készleten (különböző méretű pótgumik, javítókészlet, kulcskészletek, pumpa).

A nagyobb javításokhoz közeli, keszthelyi szervízpartnereinket tudjuk ajánlani.


Please publish modules in offcanvas position.