Kerékpártúrák

Zala megye kellemes, hol lankás, hol meredekebb dombjai nem a síkvidéki kerékpározás szerelmeseinek kedveznek! :) A nehézségek ellenére, mi pont ezért szeretjük az itteni biciklitúrákat: a kedvenc útvonalaink nem sík, aszfaltozott kerékpárúton, hanem a környező erdőkön, mezőkön át vezetnek, sok izgalmas látnivalóval és kihívással.

Vendégeink kétféleképpen vehetnek nálunk részt biciklis programokon: bérelhetnek MTB kerékpárokat tőlünk vagy részt vehetnek vezetett túráinkon is, ahol e-bike-ok kipróbálására van lehetőség.

Kerékpárbérlés

MTB teleszkópos kerékpárjainkat adjuk bérbe, melyek 17”, 19” és 21” méretekben érhetőek el.

Bérlési díjak:

2 óra – 3.000 Ft

Egész nap (reggeltől naplementéig) – 5.000 Ft


Image
Image
E-bike túrák

Fedezzétek fel Zala megye legszebb eldugott kincseit teleszkópos MTB e-kerékpárjainkkal!  A dombok nem jelentenek akadályt a GEPIDA elektromos rásegítéses bringáinkkal! Tekerni azért őket is kell, de amikor szükséges, segítenek, hogy valóban élmény legyen a zalai dombok és völgyek felfedezése.  Két vezetett túrát kínálunk, melyeket előzetes bejelentkezés alapján tudunk megszervezni.  Összesen 6 felnőtt (17", 19" és 21" méretekben) és két gyermek (8-12 éves, 14" méret) e-bike érhető el.  Vezetett e-bike túráinkat csak száraz időben indítjuk el, előzetes bejelentkezés alapján. 

E-bike MTB túra a kallósdi, Árpád-kori kerektemplomig – 1,5 óra

(10-15 km) - 9.000 Ft

 E-bike túra Kallósd, Vergyálom-dűlő, Csáford szőlőhegy – 4 óra 

(30-35 km) - 12.000 Ft

 Opcionális borkóstolóval és hidegtállal + 1 óra - a borospince külön díjazásával.

Érdeklődés, foglalás: info@palosresort.huImage
Image
Image
Image
Image
Image

Please publish modules in offcanvas position.